onsdag 30 juni 2010

Pysseltagens JUNI-utmaning

Sista timmarna att delta i Pysseltagens JUNI-utmaning.
Temat är SOMMAR och skissen att jobba ifrån ser ut så här.

Mitt alster är gjort till en liten kille som ska födas under sommaren.
Stämpen kommer från Kortmakaren och solen är två utsansade blommor som jag spetsat till kronbladen på och sedan klistrat över varandra.


Riktigt klok?

Inatt blev jag väckt av åska och regn... men det drog över ganska så snabbt.
Klockan var väl 04.30 (eller tidigare), men jag blev snabbt klarvaken och kände mig ganska så utvildad. I övervägandet om jag skulle ligga kvar och kanske somna om efter någon timme med stor risk för att sedan försova mig mot om jag skulle gå upp så blev det att jag gick upp.

Men vad skulle jag göra uppe? Jag ville ju inte väcka resten av familjen...
Jo, jag tog itu med alla stämplar som kom med posten igår, från Kortmakaren och Skogstokiga, monterade de som inte var monterade, stämplade och laminerade och slutligen in i min pärm med fotofickor, där jag förvarar stämplarna (tipset fick jag av Lucienne på Grodans ).

Nu längtar jag till kvällen, och vem kan väl gissa vad jag tänkt göra då?

_____________________________________________________

Lägger till ett foto från i morse...

måndag 28 juni 2010

Skogstokigas bloggcandy


Skogstokiga har utlottning av detta bloggcandy.
Säg den som inte skulle vilja vara med i utloggningen ;-)
Ni kan komma direkt till inlägget via bilden till vänster på bloggen om ni får istället högerklicka och välja öppna länk i rullgardinsmenyn.
Vem som vunnit publiceras dem 20 juli i hennes blogg.

söndag 27 juni 2010

Bloggcandy hos Pysseltagen

Detta bloggcandy finns att vinna hos Pysseltagen
Ni kan komma direkt till inlägget via bilden till vänster på bloggen om ni får istället högerklicka och välja öppna länk i rullgardinsmenyn.

lördag 26 juni 2010

Grodans pastelltävling

Här gick det helt plötsligt undan, även om det tog lite tid.

Jag upptäckte att Grodan hade en tävling i sin blogg med tema pastell, där bidragen ska vara inne kl 18 idag. Eftersom mycket jag gjort varit pastell dök jag ner i min "restlåda" för att rensa ut lite bland alla dessa små överblivna papperbitar.
Blommorna är utstansade i olika och sedan lagt dubbelt.
Vildastämpeln köpte jag häromdagen hos Grodan. Den har jag tryckt på akvarellpapper och sedan färglagt med akvarellfärger. För att få den lite skimmrande effekten på vingarna (som kanske inte syns så bra här) "målade" jag över vingarna med watermark-penna och strödde seden över embossingpulver hologram.

fredag 25 juni 2010

Utmaning #24

Nu har Fruarna Lilja utmaning#24 igång.
Här är skissen jag jobbat ifrån
... och här är resultatet
Stämpeln har jag köpt hos Grodan och jag tror att den kommer från Magenta.
Alla små hjärtan på tråd är paljetter som jag undan för undan trätt in i flätor av Moulinegarn och det stora hjärtat är utstansat i paljettplast.

torsdag 24 juni 2010

Besökt Grodan

Idag var jag inne en sväng hos Grodan.
Det går ju inte att hålla sig därifrån när hon har sådana bra erbjudande... För varje 100-lapp jag handlade för fick jag ett kit på köpet för samma värde.
Häromdagen såg jag att hon hade härliga stämplar från Vilda Stamps, så jag bestämde mig för att utöka min (än så länge lilla) stämpelsamling. Men det blev visst lite mer än vad jag från början tänkt, men det blir lätt så när jag är inne i Grodans butik har jag upptäckt.
Detta är vad jag handlade
... och dessutom fick jag en hel massa annat snyggt och roligt på köpet :-)
Nu har jag kvällen räddad ;-)

onsdag 23 juni 2010

Vardagsomtanke

När jag stämplade och målade passade jag på att göra flera. Dels om någon skulle misslyckas (vilket det också gjorde), dels för att färg mm ändå var framme... så jag fortsätter med Magnolia-stämpeln och skickar ännu en sommarhälsning :-)



måndag 21 juni 2010

Vardagsomtanke

Att skicka iväg ett kort till någon utan att det är någon bemärkelsedag eller något annat speciellt som händer, utan bara för att jag vill är vardagsomtanke för mig.

Häromdagen fick jag hem mina nya Magnolia-stämplar.
Idag har detta kortet landat hos en av mina vänner :-)

Stämpeln hittar ni hos Stämpelgården.
Övrigt material kommer från Creative Company.

torsdag 17 juni 2010

Blogcandy hos Fruarna Lilja

En hel massa spännande saker finns i detta Blog Candy hos Fruarna Lilja. Givetvis är det något jag anmäler mig till utlottningen för, och det kan även du göra tom den 30 juni. Ni kommer direkt till inlägget från bilden i vänstra sidan av bloggen så ni kan se hur ni ska göra för att komma med. Tyvärr får jag inte att fungera att ta sig till inlägget via en dubbelklick bara, utan du måste vänsterklicka på bilden och därifrån välja att öppna länk i rullgardinsmenyn som kommer fram.

Bloggcandy hos PysselPassion



Jag hittade en utlottning av bloggcandy hos PysselPassion som jag inte kunde låta bli att delta i. Vi får se hur det går. Ni kan komma direkt till inlägget via bilden till vänster på bloggen, men tyvärr får jag inte dubbelklicken att fungera, utan ni får istället högerklicka och välja öppna länk i rullgardinsmenyn.

onsdag 16 juni 2010

Utmaning #23

Jag antar min första utmaning hos Fruarna Lilja


Skissen jag skulle jobba ifrån ser ut så här


Jag lät mig inpireras och gjorde ett kort jag ska skicka till en kompis jag inte träffat på länge.
Muffins-stämpeln jag använt kom idag från Stämpelgården.
Bokstäverna kommer från Fiskars.

Välkommen, du som hittar hit :-)

Nu öppnar en ny blogg hos mig, där jag visar en del av min pyssliga sida. Jag tycker om att pyssla med allt möjligt, men det blir mest scrapbooking för tillfället när tillfälle ges.
Related Posts with Thumbnails